Personatges

Pesquis i Baliga per Viladoms

La Baliga és alegre i extravertida. En Pesquis és assenyat i tímid. Ella és nerviosa i atrau els problemes. Ell és tranquil i no li agrada ficar-se en problemes. Tots dos viuen situacions inesperades i divertides. Fan riure molt!

 

Mireia i Martí per Viladoms

La Mireia i en Martí són els pares del protagonista. La mare és mestra d’escola. El pare és empleat d’uns grans magatzems de la ciutat.

 

Jasmine per Viladoms

La Jasmine és la mare de la Baliga. És escultora. Fa moltes exposicions i té molt èxit. És una veritable artista.

 

Richard per Viladoms

En Richard és el pare de la Baliga. És músic. Els pares de la Baliga van néixer i van viure a un país del centre del continent africà.

 

Glòria per Viladoms

La Glòria és una tieta d’en Pesquis. Creu molt en les coses esotèriques. Li agrada pintar quadres i es passa moltes hores investigant fenomens paranormals.

 

Bocí i Akiko per Viladoms

L’Akiko és molt intel·ligent. Li agrada molt la tecnologia. Construeix els seus propis robots. El Bocí és una de les seves creacions.

 

Oriol i Pol per Viladoms

Són dos bons amics, disposats a ajudar quan fa falta. El primer té molta força. El segon és una mica despistat.

 

Sònia per Viladoms

És una amiga molt esportiva. Li agrada córrer, saltar, jugar, participar en tot tipus d’esports… és molt ágil.

 

Just Vivier per Viladoms

En Pesquis i la Baliga no es perden cap dels seus concerts. Amb el temps l’han pogut conèixer i s’han fet amics. Fins i tot l’han tret d’algun problema en alguna ocasió.

 

Els avis per Viladoms

Són els avis d’en Pesquis. Al Pesquis i la Baliga els agrada passar hores a casa dels avis perquè hi troben moltes coses antigues i curioses.

 

Sr. Eliseu per Viladoms

El senyor Eliseu és un veí antipàtic. Sempre s’enfada. Creu que els nens el molesten. No li agraden les coses modernes.

 

Sr. Cisquet per Viladoms

El senyor Cisquet és un veí molt simpàtic. És molt dinàmic i li agrada participar en moltes coses del barri. Està disposat a ajudar a tothom.

 

Pep Manetes per Viladoms

En Pep Manetes somia amb fer un robatori que el faci ric, però és un lladre molt inofensiu… En Pesquis i la Baliga sempre frustren els seus plans.

 

Bull i Queta per Viladoms

Són les mascotes del Pesquis i la Baliga. El Bull és un gos molt gros, però la veritat és que és una mica poruc. La Queta és una mona molt astuta i divertida.

 

L'escurçó per Viladoms

Aquests nens són terribles! Formen una colla que sempre fa malifetes. Els veïns estan enfadats.